informatie

Een perfect prikbord kiezen

Je wilt een nieuw prikbord kopen, maar je weet nog niet precies welke. Of je weet niet precies waarop je moet letten bij het maken van jouw keuze. In dit blog artikel helpen we jou met het maken van een keuze. We bespreken de verschillende factoren in jouw overweging en natuurlijk de verschillende opties.

Waarvoor gebruik je het prikbord?

Het belangrijkste is natuurlijk de vraag: waarvoor ga je het prikbord gebruiken?

Ga je er jouw eigen to-d0 lijst opplakken? Wil je er een creatief collage van maken? Of gebruik je het als mededelingen bord op kantoor? Voor de verschillende toepassingen zal je ook verschillende prikborden gebruiken. En waar ga je het bord gebruiken? Thuis of op kantoor?

De verschillende factoren

Hoe groot moet het bord zijn? De afmetingen van het bord zijn natuurlijk bepalend voor hoe je het bord kan gebruiken. Als je er slechts enkele mededelingen op wilt hangen voldoet een klein bord. Wil je echter meerdere foto’s en kaartjes ophangen, dan zal je een groter bord nodig hebben. Des te groter het bord, des te duurder het bord doorgaans zal zijn. Denk dus vooraf goed na over de maat van je bord.

Welke kleur moet het bord hebben? Je kan natuurlijk kiezen voor de standaard borden van kurk. Maar het is bij Whiteboard Expert ook mogelijk om borden met een kleur te bestellen. Zo kan je een bord kopen dat perfect aansluit bij bijvoorbeeld jouw slaapkamer.

Een standaard bord of op maat gemaakt? Het is mogelijk om een op maat gemaakt bord te nemen. Denk aan een bord met een speciale kleur of afmeting. Dit kan een ideale oplossing zijn wanneer je geen ‘saai’ vierkant of rechthoekig bord wilt.

Verschillende opties

Er zijn verschillende opties voor prikborden. Zo kan je in onze winkel kiezen voor budget, kurk, borden met een speciale kleur of met een speciale vorm. Zo vind je altijd het bord dat bij jouw wensen past. Kom je er echter toch niet helemaal uit? Of ben je op zoek naar iets bijzonders? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.