Maatwerk

Bij Whiteboard-expert begrijpen we dat onze standaard maten niet altijd bij jouw ruimte passen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden als het gaat om op maat gemaakte whiteboards, scrumborden, flip overs, krijtborden of prikborden. In nauwe samenwerkingen met de allerbeste leveranciers bieden wij voor ieder wat wils aan, tegen de scherpste prijzen. 

Op maat gemaakt prikbord

Bij ons vind je een diverse selectie prikborden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We hebben onder andere kurkborden, prikborden met unieke vormen en borden in verschillende kleuren zoals rood, blauw en groen. Hierdoor is er altijd wel een prikbord dat bij jouw wensen past. Daarnaast bieden we een breed scala aan afmetingen aan, zoals 60 x 90 centimeter, 90 x 120 centimeter, 90 x 180 centimeter en nog veel meer.

Als je op zoek bent naar een prikbord op maat, dan kunnen we dat zeker regelen. We kunnen prikborden maken in speciale afmetingen, zonder rand of met een specifieke kleur. Neem gerust contact met ons op, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Het makkelijkst is ons een mail te sturen met alle specificaties waaraan het prikbord moet voldoen, zodat wij een passende offerte kunnen maken.

Prikbord "Accent"

Op maat gemaakt whiteboard

Bij Whiteboard-Expert begrijpen we dat elk project uniek is en dat standaard whiteboards niet altijd aan alle specifieke eisen voldoen. Daarom bieden wij maatwerk whiteboards aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Met onze maatwerkopties kun je een whiteboard creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en de vereisten van je project. Of je nu op zoek bent naar een whiteboard met specifieke afmetingen, een unieke vorm, een speciale indeling of zelfs een whiteboard met een bedrijfslogo of aangepaste bedrukking, wij staan klaar om je te helpen. Denk bijvoorbeeld aan Whiteboards in een kantoor, bedrijfsruimte of klaslokaal.

Ons team van ervaren professionals begeleidt je gedurende het hele proces, van het bespreken van je wensen en behoeften tot het leveren van het uiteindelijke maatwerk whiteboard. We luisteren naar je ideeën, adviseren je over de beste oplossingen en zorgen ervoor dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

afgeronde buitenhoeken-whiteboard-op-maat_whiteboard-expert

Of je nu een maatwerk whiteboard nodig hebt voor een klaslokaal, kantoor, vergaderruimte, ziekenhuis, restaurant of een andere omgeving, wij hebben de expertise en flexibiliteit om aan jouw eisen te voldoen. Onze maatwerk whiteboards worden vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van maatwerk whiteboards bij Whiteboard-Expert. We staan klaar om je te helpen bij het creëren van een op maat gemaakt whiteboard dat perfect past bij jouw specifieke behoeften en de uitstraling van je ruimte.

Neem contact op

Bel ons

0413 78 51 65

Mail ons

klantenservice@wizkom.nl

WhatsApp ons

+316 14 15 28 44

Stuur ons een mail