informatie

Welke accessoires heb je nodig voor een glasbord?

Glasborden zijn de ‘moderne whiteboards’. Je kan er niet alleen alles mee doen wat je met een whiteboard ook kan, maar glasborden zijn ook nog verkrijgbaar in verschillende maten en zelfs soorten. Sommigen vinden een glasbord zelfs een stuk mooier dan whiteboards. Dit omdat een whiteboard toch vooral wit is (althans, de standaard whiteboards). Maar als je aan de slag wilt met jouw glasbord, welke accessoires heb je dan nodig?

De verschillende accessoires voor jouw glasbord

Er zijn verschillende accessoires die je nodig hebt voor het gebruik van een glasbord. Het handige is, dat je al deze accessoires meteen bij jouw glasbord kan mee bestellen. Je vindt ze in onze winkel onder accessoires. Maar, laten we verdergaan met de accessoires.

  • Glasbordmarkers – Als je aan de slag wilt, moet je natuurlijk op je bord kunnen schrijven. En daarvoor heb je glasbord markers (of stiften) nodig. Dit zijn speciale stiften die gemaakt zijn voor glasborden, gebruik ze dus niet voor je whiteboard. Door deze speciaal ontwikkelde stiften te gebruiken gaat je glasbord langer mee en krijg je geen lelijke strepen. De markers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Magneten – Je wilt waarschijnlijk niet alleen schrijven (of tekenen) op je bord, maar er ook dingen op hangen. Dit kan makkelijk met magneten. Met de magneten kan je papieren aantekeningen of documenten ophangen. Maar er zijn ook magneten in de vorm van bijvoorbeeld pijlen, zodat je extra accenten en effecten kan toevoegen.
  • Wissers – Als je wilt dat je bord voor lange tijd meegaat (wat je waarschijnlijk wilt), dan is het belangrijk dat je jouw bord goed schoonmaakt. Dit doe je met een speciale wisser. Deze verwijdert de strepen van de stiften extra goed. Eventueel kan je ook speciale reinigingsspray gebruiken, zo maak je jouw bord compleet schoon.
  • Starterskit – Dit is geen losstaande accessoire, maar juist een pakket met alles wat je nodig hebt voor jouw glasbord. In dit pakket vind je verschillende stiften, magneten, een speciale wisser en reinigingsspray. Zo heb je in een keer alles wat je nodig hebt.

Dat zijn ze, alle accessoires die je nodig hebt voor jouw glasbord. Kom je er toch niet helemaal uit? Of zou je gewoon graag wat extra advies hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!