Het begin

Het begon met één webwinkel, Zweetikveel.nl, in april 2013. Deze website is opgericht door Luuk en Siem van Dongen. Wij hebben zelf ervaren hoe het is om overmatig te transpireren. Om van dit vervelende probleem af te komen zijn wij actief op zoek gegaan naar dè oplossing tegen zweet, of dit nou een spray, poeder, crème of speciaal shirt was. Er moest gewoon een oplossing zijn, en deze zouden we vinden ook.

Al snel kwamen we op enkele producten die in Nederland verkrijgbaar waren, zoals Odorex. Deze producten hebben we uitgebreid uitgetest, maar helaas boden deze niet de oplossing voor ons zweet-probleem. Toen hebben we besloten om buiten Nederland te gaan zoeken, al snel kwamen we op een Duits en een Amerikaans product. Ook deze hebben we uitgebreid getest, maar wederom zonder het gewenste resultaat.


Resultaat, resultaat!

Na onder meer Nederlandse, Duitse en Amerikaanse middelen, en Nederlandse anti-zweet shirts getest te hebben kwamen we eindelijk op een product dat echt een oplossing kon bieden. Odaban, een anti-transpiratie spray uit Engeland. Deze spray bood een oplossing tegen overmatige transpiratie voor meerdere dagen, zonder dat het irriterend werkte op de huid. Kortom: wij waren verkocht.


Zweet Ik Veel

Maar, als wij zo veel moeite hebben gedaan om eindelijk een effectief middel te vinden voor ons probleem, hoe moet het dan zijn voor alle anderen in Nederland? Dit betekende het begin van Zweet Ik Veel, een website en webwinkel waar iedereen haar eigen effectieve producten en persoonlijk advies kan vinden op het gebied van overmatig-transpireren.


Het vervolg

Zweet Ik Veel groeide in korte tijd door tot een van de populairste websites voor eenieder met hyperhidrose (overmatige transpiratie). Na het succes van Zweet Ik Veel volgden nog meer webwinkels: Deurbeslag-Expert.nl en Romertopfwinkel.nl. Deze websites werden opgezet volgens hetzelfde principe: een volledig aanbod, een goede prijs, maar vooral zoveel mogelijk informatie en filters om onze bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Wizkom

Logo Wizkom - Geschiedenis - Whiteboard-Expert.nlIn april 2018 begon een nieuw hoofdstuk, Wizkom. Samen met Chantal Brick en Rens van den Elsen werd dit bedrijf 1 april 2018 opgericht. Wizkom is het overkoepelende bedrijf voor de verschillende webwinkels. De missie van Wizkom is om ten alle tijden zo goed mogelijke informatie te verstrekken. Alles om de klant nóg beter van dienst te zijn. Dit in combinatie met scherpe prijzen en een goede service biedt jou als bezoeker en klant een optimale ervaring. In mei 2018 volgde Mozaiektegel.com als vierde webwinkel binnen Wizkom en in april 2019 volgde Whiteboard-Expert.nl als vijfde winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *