Whiteboard-Expert.nl

Wij zijn de experts op het gebied van whiteboards en helpen je hier dan ook graag mee. We bieden een uitgebreid assortiment in whiteboards en andere, relevante producten. Zo vind je in onze winkel een: whiteboard, prikbord, krijtbord, schoolbord, flipover, planbord, smart board en nog veel meer.

Whiteboards van de expert

In ons assortiment vind je borden in verschillende afmetingen, denk aan 60 x 90 centimeter, 90 x 120 centimeter, 120 x 90 centimeter, 30 x 40 centimeter en 45 x 60 centimeter. Al onze borden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, denk hierbij aan budget (het goedkoopste), grijs, bedrukt, met een houtlook of bijvoorbeeld whiteboard op maat. Daarnaast vind je in onze winkel direct ook alle accessoires die je nodig hebt voor jouw whiteboard.

Als je aan het kijken bent naar onze whiteboards, dan zijn er verschillende factoren die belangrijk zijn om mee te nemen in je overweging. Denk aan de afmeting, de materiaalsoorten, het afwerkingsniveau, de kleur en natuurlijk de prijs. Wil je een verrijdbaar whiteboard? Of wil je graag een bord op maat laten maken? Dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Onze whiteboards zijn populair voor gebruik in kantoorpanden, educatieve instellingen en bij particulieren thuis.

Een perfect prikbord

Onze prikborden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo vind je bij ons kurk borden, prikborden in speciale vormen en borden in kleur (zoals rood, blauw en groen). Zo kan je altijd het prikbord vinden waar jij naar op zoek bent. Ook qua afmetingen bieden we veel variatie. Zo vind je in onze winkel prikborden met een afmeting van 60 x 90 centimeter, 90 x 120 centimeter, 90 x 180 centimeter en nog veel meer afmetingen.

Kan een prikbord ook op maat gemaakt worden? Ja, dat kan zeker. We kunnen prikborden onder meer in speciale afmetingen maken, zonder rand of met een speciale kleur. Neem contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen doornemen. Wij bespreken het vervolgens intern en kunnen je op korte termijn een passend aanbod doen.

Een geschikt krijtbord vinden

Ben je op zoek naar een krijtbord? We bieden in ons assortiment een groot aantal krijtborden, deze borden zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen. Al deze borden zijn in een groot aantal afmetingen te vinden, met name 45 x 60 centimeter, 60 x 90 centimeter, 90 x 120 centimeter en 90 x 180 centimeter zijn populair. Een groot voordeel is dat onze borden ook magnetisch zijn!

Het ideale schoolbord aanschaffen

In onze winkel vind je een uitgebreid aanbod aan schoolborden. Deze borden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, denk aan 60 x 90 centimeter, 90 x 120 centimeter, 100 x 200 centimeter en 120 x 150 centimeter. Bij ons vind je verschillende schoolborden, zoals borden met meerdere vlakken of borden die in hoogte verschuifbaar zijn.

Een flip over voor jouw presentatie of bespreking

Een flipover is een ideaal middel voor een presentatie of een bespreking. Je kan snel en gemakkelijk zaken uitschrijven op een flip over. Je schrijft op gewoon papier, wat toch wat anders werkt dan bijvoorbeeld een whiteboard. We bieden verschillende typen flip overs, zoals verrijdbare of vast-staande varianten.

Creëer structuur en los problemen op

Een planbord is een ideaal middel om (meer) structuur te creëren op jouw kantoor, in jouw gezin of zelfs jouw sportteam. Planborden zijn borden met een structuur waarin je bijvoorbeeld een week of maand kan inplannen. Andere varianten van deze borden zijn bijvoorbeeld die voor sportteams, zoals een voetbalbord of een hockey bord.

Andere perfecte oplossingen zijn verbeterborden en scrumborden. Deze borden helpen jou, jouw team en jouw bedrijf om gericht te kijken naar problemen en oplossingen. Deze borden zijn allemaal bedrukte borden, borden die dus al voorzien zijn van een handige bedrukking zodat jij direct aan het werk kan.

Andere middelen om te presenteren

We hebben de meest populaire producten uit ons assortiment hierboven al besproken. Echter vind je in ons assortiment nog veel meer interessante oplossingen en hulpmiddelen voor het geven van jouw perfecte presentatie, het structureren van jouw werk of thuis situatie en het bevorderen van jouw creatieve proces.

Andere middelen die je mogelijk interessant vindt, zijn:

Naast al deze middelen vind je in onze winkel ook de juiste accessoires. Denk aan whiteboard stiften (of markers) en ophangsystemen. Ben je echter nog op zoek naar iets anders en krijg je het niet gevonden? Gebruik dan onze geavanceerde zoekfunctie via de zoekbalk bovenaan of leg je vraag gewoon bij onze klantenservice neer.

De service van Whiteboard-Expert.nl

Als je whiteboards of andere middelen wilt kopen, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je een perfecte service hebt en dat je jouw producten koopt voor een goede prijs. Voor optimale service en scherpe prijzen ben je aan het juiste adres bij Whiteboard-Expert.nl. Zo bieden we de volgende service:

  • whiteboard-bij-whiteboard-expertHet op maat maken van jouw producten (zoals je whiteboard) is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Vanaf €100 wordt jouw bestelling volledig gratis verzonden.
  • Als je voor 15:00 besteld, is jouw bestelling morgen in huis bij jou! Dit wijkt echter wel af voor maatwerk bestellingen.
  • De productie van onze producten is volledig CO2 neutraal.
  • Montage is mogelijk op afspraak, neem ook hiervoor gewoon even contact met ons op.
  • Zakelijk bestellen of een grote order? Vraag een offerte bij ons aan.

Heb je vragen? Wil je advies bij het kiezen en/of kopen van jouw product(en)? Of heb je andere zaken die je wilt bespreken? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn telefonisch bereikbaar op (0413) 78 51 65, via de mail op klantenservice@wizkom.nl en je kan ons WhatsApp’en op +316 14 15 28 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *