Geen categorie

Mozaïek en tegels in je interieur?

Mozaïektegels

Tegenwoordig zijn mozaiektegels niet meer weg te denken uit het interieur. We hebben hier alle woonruimtes voor je op een rij gezet waar mozaiektegels doorgaans voor worden aangezet.

Voor de woonkamer

Beschik je over een schouw in huis? Betegel deze dan eens met mozaïektegels voor een uitermate uniek effect. Mozaïektegels worden tegenwoordig veelal op matjes geleverd, waardoor je de tegels niet meer per stuk hoeft te bevestigen. Ideaal dus! Naast dit enorm veel tijd en dus geld scheelt maakt het het ook gemakkelijker om het zelf te monteren.

De hele wand betegelen met uitdagende glanzende mozaïektegels? Maak jouw woonkamer helemaal af met een bijzettafel die je afwerkt met prachtige mozaiektegels van bijvoorbeeld glas. Je kunt zelfs een mix van verschillende mozaïeken kiezen om een echt uniek effect te creëren.

Voor de slaapkamer

Is jouw slaapkamerdeur voorzien van een bovenlicht, zo’n klein raampje erboven? Gebruik raamfolie of écht glas in lood met mozaïekpatroon. Dit dempt het licht en geeft een karakteristiek tintje aan de ruimte. Betegel de wand achter het bed met mozaïek in hout- of natuursteenlook voor een landelijk en harmonieus effect. Ga voor donkergekleurde mozaïekstenen als je de slaapkamer liever donker en luxe houdt.

Voor de badkamer

De badkamer een een hotelchic of Scandinavische look geven met natuursteen of keramiek? Dan zou je eens naar het assortiment van mozaiektegel.com kunnen kijken. Zij bieden de mooiste mozaïeken aan voor eens scherpe prijs. Ga voor een mozaïektegel met een goud- of kiezellook en je badkamer is een echte sfeermaker. Een grijze hexagon mozaïek zou juist een moderne look creëren, dat gepaard gaat met een vleugje stoerheid. Bruin en beigetinten doen het voornamelijk goed in de traditionele badkamers.

Naast dat je de mozaïek op de muur kan bevestigen kan je deze ook op het plafond laten terugkomen. Wel raden we je aan glas of keramisch te gebruiken in de badkamer en of toiletruimte. Deze kunnen namelijk makkelijk schoongehouden worden en kunnen tegen vocht.

Voor in de toiletruimte

Waarom zou ik mijn toiletruimte mooi maken? Het kleine kamertje wordt vaak achtergesteld als het draait om het creëren van sfeer, maar mag zeker niet onderdoen voor de rest van het interieur. Mozaiektegels kunnen hierbij een mooi effect creëren. Bekleed je achterwand met mozaïeksteentjes en maak van je toilet een klein paradijsje. Kies voor felgekleurde en glanzende mozaïek, waarmee je een opvallende en expressieve look creëert.

Voor in de keuken

Voor sommigen mensen geldt dat de keuken in het hedendaagse leven dient als een soort woonkamer. Keukens worden met de dag groter en interieurontwerpers vinden dit vaak de meest leuke en uitdagende woonruimte om te ontwerpen. Met mozaiektegels bij het fornuis, tegen de wand of op de vloer maak je jouw keuken helemaal af.

Samples

Het is bij www.mozaiektegel.com ook mogelijk om samples te bestellen. Zo weet je precies at je besteld en voorkom je dat een grote bestelling retour gestuurd moet worden. Dit vinden wij doorgaans een fijne gedachte, die vaak ook nog eens duurzaam is!